Boka in oss på ett  hembesök!

Varför skall du anlita oss?


Tillsamans skapar vi dina drömmar från skiss till verklighet. Med flexibilitet och nogranhet. Vi är inte klara förrens du är nöjd!

ROTAVDRAG HUR FUNGERAR DET?

Vi ger exempel

Vad kostar hantverkare efter ROT-avdrag?

ROT-avdraget innebär att 30% av arbetskostnaden (alltså inte exempelvis materialkostnad eller reseersättning) skattejämkas till 50 000 kronor per person och år. Här är ett räkneexempel på hur ROT-avdraget används för att sänka kostnaden när du anlitar hantverkare och vad timpriset egentligen blir:

  • Säg att du anlitar en målare för att måla om hus. Han beräknar att arbetet tar 60 timmar och tar 420kr i timmen. Det ger en arbetskostnad på 25 200 kr för att måla om huset.
  • Du får nu rotavdrag på 30% av arbetskostnaden (förutsatt att du betalat in så mycket i skatt under året). Det ger att timkostnaden blir 245kr istället.
  • 60 timmar á 294kr ger då en total arbetskostnad på 17640 kr.

Vårt företag ligger i Vagnhärad

Vi åtar oss arbeten i hela Södermanland men äver i kranskommuner som Stockholm,  Gnesta och Södetälje

Vår samlade kompetens:


Inredningsdesigner: Vår inredningsdesigner sedan 25år  är alltid med och guidar kunden så de får det de önskar. 

Hantverkare: 

Steven Busch Busch produktion är företaget vi nu anlitar för interiör och exteriör snickeri


Vi har många goda referenser och hoppas att ni kommer bli nöjda. Vi är själva trygga med vår personal och vi gör allt för att även du som bokar skall få samma upplevelse. 

                                                               //mvh Pierre med personalSteven Busch en skicklig hantverkare med bred kompetens. Allt från Interiör till Exteriört snickeri och möbelsnickeri,

Vår inredare med 20 års erfarenhet av färgsättning av hem från Dalarna i Norr till Lund i Skåne. Hon ansvarar även för vår produktion av trädgårdsprodukter.